Glenn (Hoofd Bedrijfsbureau)

Na het behalen van zijn hbo-opleiding Logistiek en Economie is Glenn aan de slag gegaan bij een voedingsmiddelenproducent als Materiaalplanner. Al snel bleek dat Glenn veel in zijn mars heeft en is hij naar een jaar doorgegroeid naar de rol van Productieplanner. In deze rol was hij verantwoordelijk voor het plannen van de productie van maar liefst 24 productielijnen. Een complexe taak, waarbij het ook rekening diende te houden met houdbaarheidsdatums en voedselveiligheid. Inmiddels stuurt Glenn als Teamleider Bedrijfsbureau een team van vier personen aan, voert hij 1 op 1 gesprekken met hen en houdt hij zich voornamelijk bezig met het optimaliseren van de processen rondom de materiaalplanning en het voorraadbeheer. Daarnaast is het oplossen van escalaties een belangrijke taak voor hem. Glenn ervaart momenteel een verschil in visie met de organisatie en heeft om die reden besloten na ruim vier jaar op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Een uitdagende functie waarbij hij samen met zijn team een afdeling naar een hoger niveau kan tillen is wat hij zoekt.


Met zijn positieve instelling en goede communicatieve skills weet Glenn andere mee te nemen in zijn ideeën. Hij is pragmatisch ingesteld en beschikt over dermate procesmatig inzicht dat hij in staat is om een paar stappen vooruit te denken en na te denken over de gevolgen van bepaalde acties. Dat hij daarnaast overzicht weet te houden in hectische situaties, komt daarbij heel goed van pas.


Glenn heeft een opzegtermijn van één maand en is beschikbaar voor een fulltime functie. Zijn salarisindicatie is € 4.700,- bruto per maand.
 

Werkzaamheden

  • Aansturen van een team van vier materiaalplanners, een transportplanner, een demand planner en een personeelsplanner;
  • Voeren van 1 op 1 gesprekken;
  • Oplossen van escalaties;
  • Afstemmen van prognoses en verkopen met de klant;
  • Optimaliseren van de materiaalplanning en het voorraadbeheer;
  • Opzetten van nieuwe ketens bij introductie van nieuwe producten.

Functie

Hoofd Bedrijfsbureau

Leeftijd

30

Woonplaats

Oss

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Navision, Clear, custom ERP, MS Office (Excel, Word, Outlook).